Administratie

Jarenlange ervaring als HR-adviseur, directiesecretaresse, commercieel administratief medewerker en eigenaar van mijn eigen bedrijf, hebben bijgedragen aan een brede ervaring in administratie en boekhouding.

Administratie
Als administratieve duizendpoot, kun je mij inzetten op al jouw administratieve klussen, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor je eigen werkzaamheden.

Boekhouding
Het is mogelijk om je boekhouding bij mij in te leveren, waarna ik alles verwerk in een online boekhoudpakket. Je kunt direct de resultaten zien in de diverse rapportages. De uiteindelijke cijfers en belastingaangiften worden verzorgd door een erkend boekhoudkantoor waarmee ik samenwerk. Doordat ik de boekhouding al voorbereid tegen een scherp tarief, komen de accountantskosten uiteindelijk voordeliger uit.